Menu

Over ons

128 motoren is een klein bedrijf opgericht vanuit onze passie voor motoren. Na jarenlang (als vader en zoon) samen actief te zijn geweest in de motorsport, hebben wij onze activiteiten op motorgebied een vervolg gegeven met het in- en verkopen van motoren. In binnen- en buitenland kopen wij mooie en goed onderhouden motoren in. Doordat we kleinschalig werken en maar een beperkt aantal motoren in voorraad hebben, kunnen we de motoren tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden.

In- en verkoop motoren

Wij richten ons voornamelijk op de in- en verkoop van gebruikte motoren. Inruil van uw huidige motor is hierbij bespreekbaar. Ook wanneer u op zoek bent naar een specifieke motor kunt u bij ons terecht. Graag gaan we voor u op zoek bij onze contacten in binnen- en buitenland.

Als echte motorliefhebbers staan wij achter onze motoren die we met de grootst mogelijke zorgvuldigheid hebben ingekocht en nagekeken. Onze ambitie is om aan onze klanten prachtige en goede motoren te leveren tegen een scherpe prijs. Erg belangrijk voor ons is betrouwbaarheid en tevredenheid van onze klanten.

Mocht u een motor willen bekijken, dan kunt u ons bellen voor een afspraak. Vanzelfsprekend staat de koffie voor u klaar!

Neem contact op